Man kan säga att Måndag JKPG och OPA smyger igång sin verksamhet, fast det gör det med dunder och brak. 10 juni blir det nämligen en smygpremiär med stjärnduon Vigiland som dragplåster.

— Det är den klubbmusik som vi är vana vid och som konceptet står för. Sedan är det även en akt som vi vet tilltalar en yngre målgrupp.

I och med att Vigiland gör just det gör de ett undantag från sin 20-årsgräns och har just den kvällen 18 år som sin gräns.

Förutom denna kvällen är säsongen nere i Munksjömagasinet med Måndag JKPG och OPA utökad från 13-14 kvällar till 21 kvällar och de utlovar fler stora akter framöver. Vilka det är vill Jonas dock inte avslöja än.

— Det är kända nationella akter och väldigt stora internationella akter också, säger Jonas hemlighetsfullt innan han fortsätter:

— Vi vill lägga krutet på stora artistbokningar i år. Framför allt gör vi det för att nå ut till en större målgrupp. Vi vet om att det kommer folk från hela Sverige och även kringliggande länder, men de bokningarna som blir i sommar kommer att göra att det är ännu fler som får upp ögonen för Jönköping och den klubben vi driver.

10 jun är smygpremiären på Måndag JKPG:s OPA. Efter det är ordinarie premiär 3 juli. Vilka som är artister då återstår att se.