— Vi hade behövt ett tidigt ledningsmål, nu fick Helsingborg det sen ställer man upp sig och vi lyckas helt enkelt inte slå en kil den uppställningen, tycker Elf.

Fakta: Superligan

Helsingborg-Mullsjö 3–2 (1–0, 0–1, 1–1, 1–0)

Helsingborgs mål: Manninen, Skogl..

Fakta: Superligan

Helsingborg-Mullsjö 3–2 (1–0, 0–1, 1–1, 1–0)

Helsingborgs mål: Manninen, Skoglösa, Johnsson.

Mullsjös: Rosén, Hedlund.

Utvisningar, Helsingborg: 2X2 min, Mullsjös: 1X2 min.

Skott: 25–35.

Publik: 687.

Hemmalaget gjorde första målet i den 17:e minuten genom Jami Manninen. Gästerna svarade i mitten av den andra perioden, målgörare: Isaac Rosén.

— Vi körde på och hade mycket boll matchen igenom, sedan gör Helsingborgs landslagsmålvakt Daniel Pålsson en jätteinsats, det gör vår Benjamin Löfdahl också men Pålsson var riktigt vass.

Mullsjö sköt 35 skott mot honom och fick alltså bara in två av dem. Skåningarna ökade på sin ledning igen i inledningen av den tredje perioden. Kasper Hedlund utjämnar sedan till 2–2 med drygt två minuter kvar.

I förlängningen dröjde det dock inte länge förrän Helsingborg vispade in segermålet.

— Jag gärna sett att vi fått upp ett högre tempo, säger Elf, men vi inte den farten i spelet, i stället faller vi in i deras lägre tempo. Som bekant behövs det två för att dansa och vi ville dansa men det ville inte Helsingborg.

Matchen får ses som en sexpoängsmatch. Fyran Helsingborg knappade in på trean Mullsjö och det skiljer nu bara en poäng mellan lagen i toppen av SSL-tabellen.

Var det någon eller några som stack ut i ditt lag?

— Förutom Benjamin var Kasper Hedlund bra.