Jönköpings-Posten

Annons

Postkod-vinnarna i Mullsjö bjuds på förfest: ”Folk är fortfarande i chock”

Postkod-vinnarna i Mullsjö bjuds på förfest: ”Folk är fortfarande i chock”

Miljonregnet ska firas redan på lördagen på plats i Mullsjö. Tidigare har Postkodlotteriet bara informerat om det större arrangemanget i Jönköping på söndag.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

En kväll med polisvolontärerna i Jönköping

Polisvolontärer ska inte ersätta polisens arbete i yttre tjänst men finnas till hands och stötta vid behov, vilket kan innebära en lugnande effekt. Nu söker polisen i Jönköping fler volontärer. Följ med Jönköpings-Postens team och se hur de jobbar under datorfestivalen Dreamhack.

Lyckad jobbsatsning med nyanlända

Tidigare fick nyanlända sitta och vänta på att språkundervisningen skulle börja. Tack vare ett nytt projekt, som ser ut att bli permanent, kommer de nu ut i samhället istället.
– Jag kan redan berätta vad mitt namn är om någon frågar mig, säger Rebecca Ishiniwe.

70 år sedan PO mötte kungen på slottet

10 december 1948 blev PO Persson världskänd i hela Skillingaryd.
Då 13-årige PO fick åka till Stockholm och träffa både kung Gustav V och statsminister Erlander. Dessutom hann det bli ett möte med årets Nobelpristagare i litteratur, T.S. Eliot.

Galen målfest när Hallby vände och vann

44-35. 79 mål. Efter en trög start lyckades Hallby vända hemmamatchen mot Rimbo i den osannolika målfesten.
– Vi gjorde det riktigt bra, men spelarna sa att de kände sig som världens sämsta spelare efter matchen, säger Hallbys tränare Jesper Östlund.

Svidande kritik mot HV: ”Han kommer hem och gråter”

Inom loppet av en månad har JP-sporten mottagit flera insändare från olika håll som handlar om toppning och mobbning inom HV71:s ungdomslag.
– Det är ett tufft klimat, säger en person som vill vara anonym.

Dans i juletid väver in danser om verkligheten

Under fredagskvällen hade årets "Dans i juletid" premiär inför en fullsatt Sofiakyrka. Sång, dans och lyrik varvades när Kulturskolans danslinje uppträdde.

Så kan samvaron med hästar få dig att må bättre psykiskt

Att människor mår bra av närheten till djur är välkänt. Marie Simonsson, undersköterska och ridskoleägare delar gärna med sig av sina erfarenheter.

Nu byter Krösatågen operatör

Det är samma tåg och samma personal – men från och med natten mellan lördag och söndag är det med en ny operatör: Tågkompaniet. Bolagets vd, Dag Lokrantz-Bernitz, hoppas att det kommer att märkas bland annat genom ett stabilare trafikflöde.
Artikel 2 av 9
En kväll med polisvolontärerna i Jönköping
Tillbaka till startsidan