Nya vd:n började att arbeta i företaget 2008 och har sedan 2012 axlat rollen som verksamhetschef. Under de här åren har han varit med och tagit sig an många utmaningar för företaget och breddat verksamheten med flera nya affärsområden.

– Det ska bli jätteroligt med nya utmaningar även om detta kortsiktigt inte innebär någon enorm skillnad i vårt arbetssätt. Jag, Håkan och Catrin kommer fortsätta driva och utveckla verksamheten tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare, säger William Axelsson i ett pressmeddelande.

Håkan Axelsson kommer att finnas kvar i organisationen och arbeta med befintlig verksamhet och dess fortsatta utveckling, bland annat med hållbarhets- och miljöarbete.

– Efter 50 år i branschen kändes det naturligt att lämna över vd-rollen till William. Dels för att frigöra min egen roll i organisationen men också för att kunna göra en mjuk övergång då jag i nuläget inte har några planer på att sluta arbeta, säger Håkan Axelsson.

FC Gruppen

FC Gruppen är ett lokalt familjeföretag som drivs av Håkan Axelsson, Catrin Axelsson och Wi..

FC Gruppen

FC Gruppen är ett lokalt familjeföretag som drivs av Håkan Axelsson, Catrin Axelsson och William Axelsson. I FC Gruppen ingår: FöretagsCatering AB, Bohmax AB, FC Bryggeri AB, FC Production AB och FC Event AB.

Anläggningarna som drivs är: Restaurang- och cateringverksamheten på Elmia, VY Skybar & Restaurang, Restaurang Spira, Restaurang Guvernören, Café Arken på Högskolan för lärande och kommunikation, Sajens mat & möten och KonferensCentret Science Park.

Annons

Mat