Han är en av fyra bröder från Jönköping som i flera år också satsat på Norge där de driver flera pizzerior och restauranger, bland annat i Stavanger.

–Det var via vår pappas kusin som vi fick möjligheten att ta över verksamheterna och det har blivit en del pendlande genom åren, säger Aras Hikmat Yonan.

Hundra gäster

Han blir nu en av de fyra som väljer Jönköping igen. För en tid sedan köpte de bolaget New Corner som drev den tidigare restaurangen med plats för cirka hundra gäster. Nu har man döpt om rörelsen till Yummy Time och dessutom byggt om inredningen.

–Vi kommer att satsa på en varierad meny med fokus på pizza, burgare, kebab husmanskost och en del annat. Dagens lunch tror vi också mycket på, säger Aras Hikmat Yonan som även hoppas få klartecken för en ny uteservering.

Asar Hikmat Yonan till vänster tillsammans med tre av sina anställda, Wisam Yousif, kocken Jafar Kharazmi och Eshagh Sarvari.
Foto: Janne Johansson

Har smygstartat

Yummy Time har smygstartat denna veckan. Öppettiderna ska i stort följa tiderna då köpcentret och de övriga butikerna har öppet. Antalet anställda blir en handfull inklusive ägaren.