Gustav Janssons innebandyresa började i Huskvarna IK, gick vidare via Mullsjö och Östra innan han hamnade i JIK, där det hunnit bli fem säsonger.

Jansson kommer från sin starkaste säsong i karriären där han placerade sig högt upp i statistiken över räddningsprocent och dessutom toppade listan över målvaktsassister.

Alexander Tavs från sportgruppen är väldigt nöjd över att Jansson förlänger:

– Vi sa det redan för ett år sedan att han bara blivit bättre och bättre för varje säsong och det spåret har han fortsatt på. Han tog ett rejält kliv till i sin utveckling förra säsongen och visade att han är en toppmålvakt i SSL.

– Alltid skönt att ha det klart och det känns kanon. Nu har man ju kommit lite till åren så skönt att (Rickard) Hessmer fortsätter så jag slipper vara den gamle åldermannen i laget. Jag har spelat seniorinnebandy i snart 15 år och tycker fortfarande det är lika roligt, säger Jansson i ett pressmeddelande.

– Vi har varit så nära att gå till slutspel de två senaste säsongerna att det är dags nu. Vi är ett år äldre allihop, våra unga spelare har fått mera SSL-rutin och med den grund som lagts av våra tidigare tränare känns det som om den nya trion med Mickael Fredriksson, Karl Pontén och Joakim Norden har något riktigt bra på gång.