Jönköpings-Posten

Annons

Olivia Stille går i Sherlocks fotspår

Olivia Stille går i Sherlocks fotspår

Allt fler Jönköpingsungdomar prövar lyckan utomlands. De pluggar, jobbar eller bådadera, inte sällan i världsmetropolen London.
JP-reportern Torbjörn Berlstedt åkte över till den brittiska huvudstaden och gjorde en reportageserie på temat: 036 London.
I dag möter vi Olivia Stille.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Coffeehouse by George sålda – ny inriktning

George Kavakciouglu har sålt Coffeehouse by George i Atollen och vid Filmstaden och öppnar en ny fransk restaurang och kafé i magasinen vid Munksjön.
– Det var känslosamt att sälja mina ställen men jag har fått jättebra betalt, säger George Kavakciouglu som tillsammans med andra franchisetagare har blivit uppköpta av en stor internationell kedja.

Så blir nya koalitionens budget

En besparing på fritidshemmen stoppas, satsningen på gång och cykelvägar blir något större och studieförbunden får lite mer stöd i koalitionens budget som inte skiljer sig nämnvärt från Alliansens.
– Det är otroligt små förändringar vi har kunnat göra i den här budgeten, säger Ann-Marie Nilsson (C).

Inget beslut om sparförslag

Det blev inget beslut om sparförslaget inom barn- och utbildningsnämnden utan man valde att skjuta upp frågan till nästa möten den 11 december.

Cancersjuk fick lida i onödan i slutet av livet

Flera misstag i sjukvården gjorde att en mans sista tid i livet blev en tid med onödig smärta och lidande. Orsakerna bakom är de nu typiska problemen med flera olika läkare, brister i kommunikation, snabb utskrivning men också bristande kunskap. Det är sorgligt och beklagligt, enligt chefläkaren.

Designmarknaden flyttar in på Barnarpsgatan

Två gånger varje år hålls Designmarknaden och helgen 1-2 december är det dags igen. Den här gången flyttar den in på Barnarpsgatan 11 i Jönköping.

Reaktion mot Black Friday i kommunens informationskampanj

Under rubriken ”Green Friday is the new black” berättas om kommunens miljömål att få kommuninvånarna att byta livsstil och konsumera hållbart.

Vätterhems hyror för 2019 är nu klara

Det allmännyttiga bostadsbolaget Vätterhem och Hyresgästföreningen är nu överens om nästa års hyror. Det blir en höjning med 1,7 procent vilket motsvarar 88 kronor mer i månaden för en normalstor trea på 75 kvadratmeter.

Personalen får stöd av krisjour

Under förmiddagen höll Kronans apotek stängt efter rånet på tisdagskvällen. Personalen fick stöd av företagets kristeam.
Artikel 2 av 9
Coffeehouse by George sålda – ny inriktning
Tillbaka till startsidan