På en sekund i lördags kväll förändrades livet totalt för två familjer.

Två ungdomar omkom i en bilolycka i Göteborgsbacken, men det som var en rubrik om tragisk händelse för oss andra, var något fruktansvärt för dem.

De två ungdomarna var deras söner.

– Det är tufft och det är jävligt på alla sätt just nu, men det stöd och det fantastiska gensvar som vi fyra föräldrar har fått sedan olyckan är helt makalöst, säger den ene pojkens pappa.

– Det kommer att ta år, men när vi i framtiden tänker tillbaka på detta, så kommer vi att kunna göra det med glädje när vi minns det enorma stödet.

Många vet vilka de båda pojkarna är, men föräldrarna väljer att vara anonyma. Men mitt i all sorg, frustration och ilska vill de ändå berätta om stödet. Om alla varma ord. Om all hjälp som har kommit och som har erbjudits sedan olyckan.

– Vi känner inte ens alla personer som har hört av sig, inte på långa vägar, men det är så många som har hört av sig, säger pappan.

– Det har varit på Facebook, besök och telefonsamtal, många från personer som vi inte ens känner. Stödet vi har fått är helt enormt och vi föräldrar kan inte nog betona hur värdefullt det är för oss.

Pappan betonar framför allt stödet från Team Breställ, motorgänget som de båda omkomna ungdomarna tillhörde.

– Dagen efter olyckan anordnade de en minnestund i Göteborgsbacken och över 100 personer kom. Det är helt otroligt. På fredag klockan 20.00 kommer de att ordna ytterligare en minnesstund, på Coop undre på A6, säger pappan.

– Team Breställ har varit fantastiskt och de har gjort en jättestor och värdefull insats i vårt sorgearbete. På olycksplatsen har de lagt personliga saker för att minnas våra grabbar, kakor, Red Bull, en fälg, blommor. Det är helt otroligt.

Pappan har svårt att sätta ord på det stöd och den värme som han, hans hustru och de båda andra föräldrarna har fått. Sorgen finns där som ett svart täcke över dem, men det fantastiska stödet skänker tröst och värme mitt i allt fruktansvärt.

– Våra barn var fina och underbara grabbar som älskade bilar och att arbeta med dem. Nu finns de inte mer, men vi vill på detta sätt uttrycka vårt varma, varma tack för allt stöd som vi har fått och får.

– Det känns jävligt nu, men någon gång kommer vi att minnas det makalösa stödet med glädje.