Jönköpings-Posten

Annons

Personalen om rånardramat: ”Alla var rädda”

Personalen om rånardramat: ”Alla var rädda”

– Alla var rädda.
Det säger Hien Doan på Emily Nails på Smedjegatan om tisdagsmorgonens händelse, som först rubricerades som rån.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Omfattande skadegörelse på HVB-hem

En boende på ett av kommunens HVB-hem ska ha slagit sönder en stor del av inredningen under torsdagseftermiddagen. Personen är nu misstänkt för skadegörelse.

Tedenby gör succé i schweiziska idyllen: ”Det är riktigt häftigt”

Mattias Tedenby har hamnat i en schweizisk idyll. Där gör han succé. Nu berättar den förre HV-stjärnan om det nya livet i alplandet.
– Det är fruktansvärt vackert, säger den 29-årige pucktrollaren.

Oron för batterier dämpar köpintresset för elbilar

När de renodlade elbilarna och hybriderna började synas på vägarna för ett antal år sedan var de flesta bilägare och andra intresserade mycket positiva.
— Det har faktiskt hänt en del sedan dess. I dag är sex av tio oroliga för batteritillverkningens miljöpåverkan och därför väljer de att avstå en elbil, säger Gunnar Dackevall, grundare av mässarrangören eCarExpo.

Landsbygdens möjligheter i fokus

Kommunala politiker och tjänstemän har under hösten gjort en rundresa i kommunens ytterområden. I veckan var det Lekeryds tur att få besök.

Bilder från verkligheten

Två fotografer gav sig ut på en gemensam resa i länet, många mil mellan stad och land. De återvände med bilder från en verklighet som präglas av småländskt vemod. "Verkligheten" är en stark och poetisk utställning, skriver Johan Fingal.

Verktyg för 200 000 stals på byggarbetsplats

Verktyg till ett värde av 200 000 kronor stals på en byggarbetsplats i Jönköping natten till fredagen. Polisen har i nuläget inga spår efter eventuella gärningsmän.

Två nya klädbutiker öppnar – läs hela listan över veckans nya företag

Under den senaste veckan startades det 21 nya företag i Jönköpingstrakten, bland annat ska två personer öppna klädbutiker och en person ska börja importera drycker till barer och restauranger. Ett företag har gått i konkurs.

Richard Ahlgren: Sundström gör något stort med enkla medel

Stefan Sundström känns ständigt relevant genom tiden och det beror på att han levererar text och musik naket och ärligt, helt utan lager och fasader, skriver tidningens recensent Richard Ahlgren.
Artikel 2 av 9
Omfattande skadegörelse på HVB-hem
Tillbaka till startsidan