Weeping Willows har flera gånger tidigare gett sig ut på julturnén "Christmas Time Has Come Tour", senast förra året var de i Jönköping och uppträdde. Nu är det dags för dem att ge sig ut på vägarna med julkänsla igen. Med premiär 16 november ger sig bandet med Magnus Carlson i spetsen ut på en resa med 19 stopp. Ett av stoppen blir på Jönköpings Konserthus 16 december.

Bandet är under turnén förstärkt med Anders Kappelin (bas), Johan Norin (trumpet), Andreas Andersson (sax/flöjt) och Carolina Wallin Pérez (keyboard/sång).

"Vår julturné skiljer sig något från andra och betonar de allvarliga och djupare frågorna som vi påminns om i juletid. De klassiska julbudskapen passar oss väldigt bra och vi känner oss hemma både musikaliskt och tematiskt. Något vi förstått att vår publik också gillar och identifierar sig med, därför åker vi ut på turné i år igen. Det ska bli så himla roligt och vi hoppas att det här fortsätter tills vi inte kan röra oss längre...", hälsar bandet i ett pressmeddelande.

Pop