Annons

Företaget, som specialiserat sig på tredjepartslogistik med ett stort antal e-handelsbolag bland sina kunder, fokuserar på att med egenutvecklade IT-system hantera sina kunders flöden. Tredjepartslogistik innebär att en tredje part, utöver säljare och kund, övertar vissa eller alla logistiska funktioner, till exempel att ett företag låter ett annat företag sköta leveransen av varorna, så kallad outsourcing av verksamheten. Enligt ett pressmeddelande från företaget bidrog flera faktorer till att 2017 blev dess bästa år någonsin. En var att e-handeln växer, vilket gör att kunderna ökar sin omsättning och Dream Logistics i sin tur fått del av. Under året har man dessutom fått in fler nya kunder än någonsin, och i dag är det totala antalet 150 som har sin logistik hos något av bolagets lager.

Black Friday, julhandeln och reor var också avgörande händelser under 2017 som ledde fram till rekordresultatet. Under året har organisationen vuxit och i snitt har man anställt en person i veckan; en trend som väntas fortsätta in i 2018. Nya lageretableringar öppnar också för en fortsatt expansion.

— Vi har under året arbetat oerhört hårt med organisationen i allt från företagskultur, utbildningar till att ha roligt tillsammans, säger Jonas Ahlgren, vd på Dream Logistics.