Jönköpings-Posten

Annons

Rivningen ska ge plats för fler centrumnära lägenheter

Rivningen ska ge plats för fler centrumnära lägenheter

I maj 2018 var de fem lägenheterna i det nya huset på Jönköpingsvägen i Habo klara. En del har nog höjt på ögonbrynen åt att det är byggt bara någon meter ifrån det gamla huset på tomten. Nu blir det ändring på det för nu ska det huset rivas och ytterliga fem centrumnära lägenheter byggs.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Man tog sig in och somnade i valstuga

En berusad person tog sig in och somnade i en valstuga i Rådhusparken i Jönköping natten mellan tisdag och onsdag, uppger polisen.

V: ”Utveckla Annero med fler verksamheter”

Kommunen behöver en långsiktig lösning för att kunna ha kvar Anneros äldreboende till hösten, då fem medarbetare saknas. Vänsterpartiet lägger nu fram ett förslag på hur verksamheten ska kunna utvecklas.

Se drömmålet som visade vägen för Egnahem i derbyt

Matchen på Runnåkra IP mellan Egnahem och Husqvarna IF stod och vägde i slutet av första halvlek då EBK:s Niklas Johansson klippte till från 25 meter.
Efter den fullträffen var det aldrig något snack om saken.
– Jag blundade och sköt, berättar Johansson om sitt mål efter 3–0-segern.

Fem personer inblandade i frontalkrock

En bil och en skåpbil frontalkrockade på Hagaleden på tisdagskvällen. Totalt fem personer var inblandade i olyckan och tre fick föras till sjukhus.

Man skjuten i Jönköping – polisen utreder mordförsök

En man blev skjuten i Jönköping på tisdagseftermiddagen. Flera polispatruller, tekniker och hundpatruller skickades till platsen och polisen har nu inlett en förundersökning gällande försök till mord.

Ett nyanserat porträtt av en svensk rasbiolog

”Skallmätaren”. Redan rubriken på en biografi om anatomen Gustaf Retzius väcker obehag. Levnadstecknaren Nils Uddenberg nyanserar dock i viss mån bilden av en av rasbiologins förgrundsgestalter.

Ny rapport: Så företagarvänliga är länets kommuner

På tisdagen presenterade Svenskt Näringsliv sin årliga enkätundersökning om hur företagarvänliga Sveriges kommuner är enligt företagen.
Jönköpings län toppar återigen bland länen i Sverige, medan Jönköpings kommun har det tuffare.

Teknisk bevisning ifrågasätts för Bandidos-skjutning

Rättegången om skjutningen på Malmövägen i Värnamo fortsatte på tisdagen då vittnen och poliser förhördes. Två erfarna tekniker förhördes också, och uppfattningen om bevisvärdet för den tekniska undersökningen går isär. Den kan ses som rättsosäker, hävdar försvarets vittne.
Artikel 2 av 9
Man tog sig in och somnade i valstuga
Tillbaka till startsidan