Isaac Rosén var en av Mullsjös tongivande spelare under säsongen och blir nu en viktig kugge när många mer rutinerade spelare valt att kliva av.

– Det blir en helt ny gruppdynamik när många tongivande spelare som haft stora roller slutar. Samtidigt blir många ett år bättre, vi har ett lag med en jättepotential. Det fanns många komponenter som lockade med att fortsätta. Målet är att ta det där sista steget till Globen och där spela hem ett guld till Mullsjö, säger Rosén i ett pressmeddelande.

Efter säsongen har Rosén behövt tid för att bestämma sig för om han skulle fortsätta eller inte.

– Jag behövde få klarhet i hur vi skulle lösa livspusslet helt enkelt. Det var många bitar som skulle falla på plats. Men jag har en bra arbetsgivare som låter mig göra ett dödsryck och en ny satsning mot guldet, säger Isaac Rosén och ler.

Kontraktet är skrivet på 1+1.

– Vi får utvärdera efter en säsong. Det känns orättvist åt båda hållen att binda upp längre när man kommit upp lite i ålder. Säsongen som gick var på många sätt magisk i Nyhemshallen. Det ska bli roligt att få uppleva det igen. Att ta Mullsjö till Globen, vågar jag knappt tänka på. Vilket tryck det kommer bli från våra supportrar. Jag är tacksam för alla som stöder oss på läktaren och för alla som lägger ner ideellt arbete i föreningen, avslutar Isaac Rosén.

Mullsjös sportchef Jesper Axell är nöjd över kontraktsförlängningen.

Annons

– Det är viktigt att behålla rutin. Isaac är en målskytt av rang och står för snabbhet och det spel vi vill spela. Han kommer bli viktig för oss nästa säsong, säger Axell.