Luckan i backuppsättningen ska fortfarande fyllas, men än så länge har Hult is i magen.

– Vi känner att vi har bra koll på marknaden. Där är vi trygga. Vi är fantastiskt nöjda med vår trupp. Det handlar om att rätt person ska in, säger han.

Enligt Ilta-Sanomat har Anssi Salmela nu blivit inbjuden att träna med Davos i Schweiz, ett tecken på att en övergång kan vara nära.

Annons

Salmela, som gjorde stor succé i HV-tröjan förra säsongen, har tidigare öppnat för en comeback i SHL.

Nu tycks det alltså vara längre bort.

– Jag pratade med hans agent förra veckan och jag vet att de tittar på olika lag att köra med. Anssi har inte stängt några dörrar vad jag har förstått, han är öppen för hela europeiska marknaden. Men Davos, nej, det kände jag inte till.

Däremot ämnar HV att intensifiera kontakten med Kevin Fiala under veckan. I helgen stod det klart att Fiala blir kvar i NHL-laget tills vidare när 19 spelare skickades ner från campen.

Fiala fick gott om beröm efter dubbelmötena mot Florida och kommer få en sista chans i dubbelmötena mot Columbus innan Nashvilles trupp ska bantas från 28 till 23 spelare.

– Det är förstås jättekul. Han har gjort bra ifrån sig och vi får se vad som händer i veckan, säger Johan Hult.

Fiala draftades i förstarundan i somras och skrev på ett treårskontrakt med NHL-klubben. Skulle Fiala återvända till HV skulle det i så fall handla om ett lån.