Jönköpings-Posten

Annons

Möt Sami – årets Öxnehagaprofil: ”Säger vad jag tycker och tänker”

Möt Sami – årets Öxnehagaprofil: ”Säger vad jag tycker och tänker”

I mitten av maj utsågs Sami Belay, ansvarig för Assyriska IK och IFK Öxnehagas gemensamma ungdomssektion, till årets Öxnehagaprofil 2018 - för sitt arbete med ungdomar, integration och fotboll.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Thelins succé i comebacken – nätade direkt

Tommy Thelin gjorde en efterlängtad comeback under träningsmatchen mot Öster.
Och mål blev det direkt.
– Det här kommer att bli otroligt kul, säger Thelin.

Ironman fortsätter i Jönköping

Ironman 70.3 Jönköping är Sveriges näst största triathlontävling.
Nu är det klart att tävlingen fortsätter arrangeras i Jönköping.

WWF: "Ett mönster med mer extrema väder"

Trots att sommarens långvariga torka och höga temperaturtoppar inte kunde förutses, borde vi inte vara så förvånade. Även om extrema väder inte är synonymt med klimatkatastrof så har de ett samband och det kommer vi att få se mer av i framtiden. Det understryker WWF:s generalsekreterare Håkan Wirtén som bor i Jönköping.

Festkonceptet som lockar hundratals till stranden

Det populära dagsfest-konceptet ska nu få ett mer permanent fäste i Jönköping. Premiärkvällen gjorde anordnarna optimistiska inför nästa fest och blickar nu framåt mot kommande somrar.

Man död efter mopedolycka i Sandhem

En man i 60-årsåldern omkom efter en mopedolycka i Sandhem på torsdagen. Mannens anhöriga är underättade, enligt polisen som misstänker att mannen varit påverkad när han körde.

En oas för vattenskidåkare och kanotister

Visste du att Las Palmas ligger i Mullsjö? I år finns det ovanligt många paradisstränder och små öar längs Stråken tack vare den låga vattennivån.

16-årig pojke vårdas för livshotande skador

En 16-årig pojke skadades allvarligt i en olycka med en bil i Habo under torsdagen. Universitetssjukhuset i Linköping meddelade på fredagen att pojken har livshotande skador och att han har opererats akut.

”Det här är bland det allvarligaste Sverige har upplevt”

Extremvärmen i Sverige fortsätter. Enligt SMHI talar inget för att regn är i sikte i tio dygn framöver. Samtidigt kallade regeringen till presskonferens på fredagen för att prata om skogsbränderna och vad Sverige behöver göra framöver. Enligt MSB-direktören Dan Eliasson är bränderna som rasar bland det allvarligaste Sverige har upplevt.
Artikel 2 av 9
Thelins succé i comebacken – nätade direkt
Tillbaka till startsidan