Jönköpings-Posten

Annons

Sensys Gatso skriver mångmiljonkontrakt

Sensys Gatso skriver mångmiljonkontrakt

Jönköpingsbolaget Sensys Gatso dotterbolag skriver kontrakt totalt värda 13,9 miljoner i Australien och USA. I New Richmond, Ohio, väntar ett samarbete med polisen som sträcker sig över minst fem år.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Tung skadesmäll för HV – kaptenen borta flera veckor

Säsongen har knappt hunnit dra igång, men redan nu har HV71 åkt på två tunga skadesmällar. Först stortalangen David Gustafsson och nu lagkaptenen Martin Thörnberg.

Pöbeln härjar på Barnarpsgatan

Efter decennier av skriverier och luftmätningar kring den hårt trafikerade Barnarpsgatan, som ENDA (!) infarten till centrum söderifrån händer INGENTING för att avlasta den. Denna enkelfiliga väg har gått från trafikerad till jävligt trafikerad bara de senaste tre åren.

Vännen om EU-migranten: ”Jag väntade på att han skulle komma, men han kom aldrig.”

Den 8 augusti hittades en man död i Huskvarna och polisen utreder nu om mannen har mördats.
Gheorghe Popa från Rumänien, som återkommande vistas i Huskvarna under längre perioder, berättar om saknaden efter sin vän, deras tuffa vardag i Sverige och attityderna som vännen mötte.

Klart för lägenhetsvisning i centrala Skillingaryd

Det har släppts villatomter och sålts nyckelfärdiga hus, men på lägenhetsfronten har det varit stiltje. Nu är det på väg att ändras.

Bönder träffas efter svåra extremsommaren

Lördagen den 25 augusti anordnar Hushållningssällskapet Landsbygdens sommarmöte där de gröna näringarna är i fokus. Det blir en dag med de gröna näringarna i fokus, dit alla är välkomna.

Regionen minskar klimatpåverkan i aktieplaceringar – i topp i Sverige

Region Jönköpings län har minskat investeringarna i bland annat olja. Man har minskat innehavet i aktier och räntor med placeringar i fossila bränslen.
– Hur vi förvaltar våra finanser har en stor påverkan på såväl miljö och klimat som sociala aspekter, säger Maria Cannerborg, miljöchef i Region Jönköpings län.

Lean produktion och fokus på nya bostäder

Såväl fabriken som bostadsenheterna har byggts om. Det har hunnit hända en hel del på Zenergy sedan vårt första besök i början av december 2016.

Victor inspireras av shamanism – startar ny verksamhet

Victor Waldemarsson startade i juni upp företaget 3ve där han erbjuder olika behandling bland annat massage och shamaninspirerad holistisk behandling.
– Jag har valt att studera och arbeta med shamansk läkekonst då dess livsfilosofi passar bäst in på hur jag kopplar ihop fysik, mentalitet, emotion, energi och själ, förklarar Victor.
Artikel 2 av 9
Tung skadesmäll för HV – kaptenen borta flera veckor
Tillbaka till startsidan