I dag klockan 14.00 meddelades domen mot den 52-årige finansmannen. Han döms för båda dubbelmorden i Norrahammar och Hökensås. Norrahammarsmorden har han tidigare erkänt men han har förnekat all inblandning i morden på Hökensås.

— Jag är delvis besviken för man har dömt till mord och mordbrand trots att man inte har någon dödsorsak eller brandorsak. Jag menar att i ett rättssäkert samhälle att man inte kan döma på det sättet, säger Leif Silbersky som har varit mannens advokat.

Under presskonferensen som hölls av rådmannen Jan Josefsson och före detta lagmannen Jan Warén presenterades resonemanget. De har tittat på de inköp som mannen gjorde inför morden i Hökensås. Mannen hade bland annat köpt kofot, silvertejp och rep. De hade också tittat på likheterna med fallet i Norrahammar.

— Det är precis som jag sa att det finns en besvikelse att bevisvärderingen är gjord på ett helt annat sätt, säger Silbersky.

Leif Silbersky befinner sig just nu utomlands och har inte hunnit tala med 52-åringen ännu. Men nu ska de ta ställning för om de ska överklaga till hovrätten.

— Mycket talar för att vi kommer överklaga, säger han.

Dom