Johan Skoogh ska åter dra på sig Habo Wolley-tröjan. Efter att först ha anslutit till klubben från Hylte/Halmstad inför säsongen 2017-2018 är Skoogh, som på Habo Wolleys webbplats beskrivs som en spänstig vänsterspiker med styrka i servemottagning och försvar, nu tillbaka i svensk volleyboll.

Detta efter ett äventyr på andra sidan Atlanten.

– Efter året i Habo kände jag och min fästmö Mirelle att det var dags att hitta på något nytt, så vi sökte working holiday-visa i Kanada och har varit där ett år och jobbat. Jag har tränat lite med ett universitetslag men även lagt fokus på att rehabträna en sliten kropp. Nu är jag åter redo att spela en säsong och eftersom vi trivdes väldigt bra i Habo och Jönköping känns det självklart att komma tillbaka, säger Johan Skoogh, som har skrivit på ett tvåårskontrakt med sin nygamla klubb, i en kommentar på Habo Wolley webbplats.

Nästa säsong kommer Habo att coachas av Dardan Lushtaku, som har spelat tillsammans med nyförvärvet Skoogh i Hylte/Halmstad.

– Dardan har massa erfarenhet som spelare och jag är övertygad om att hans personlighet passar jättebra för en tränare. Jag tror att det kommer bli kanonbra och ser fram emot säsongen, säger Johan Skoogh om att ha sin före detta lagkamrat som tränare,

Annons