Simon Adjeis kontrakt gick ut efter den nuvarande säsongen. Det fanns intresse för skyttekungen av lag i högre serier, men nu står det klart att spelaren stannar ett år till i klubben.

- Det har funnits några personer och klubbar som tagit kontakt med honom och det har varit mycket snack kring honom. Det har dock inte kommit något konkret för honom, säger klubbens sportchef Rubel Shamoun.

Adjei toppar seriens skytteliga med 18 mål.

- Han är väldigt väldigt duktig, en riktig målskytt. Klinisk i boxen. När vi frågade om han skulle komma visste vi att vi spelade en fotboll som passar honom. Han är jätteviktig i sin roll. Vi är jätteglada att han förlänger med oss.

Trots att Simon Adjei skrivit på för ett år, så kommer det inte binda honom att stanna kvar i klubben om något ännu mer intressant skulle dyka upp.

- Vi och Simon kände att det va dags på att förlänga nu, men självklart om det skulle komma nåt konkret så har han fortfarande chansen att byta klubb om han skulle vilja det, vi har aldrig varit dem som håller kvar spelare.

Efter att spelaren förlängt är det meningen att han ska slippa prata med andra klubbar på samma sätt som under den senaste perioden, för att i stället kunna fokusera fullt ut på fotbollen.

Klubbens sportchef Rubel Shamoun öppnar även upp för nyförvärv inom den närmsta tiden.

- Vi funderar kanske på att göras konkurrensen ännu hårdare i laget och ta in en till två spelare till. Men vi har inget konkret just nu, det är mest snack och att hålla utkik.

Annons