Kristofer Snarberg har kritat på ett treårsavtal med klubben som spelade i superettan 2014, men som nästa säsong får börja om i division 1.

– Jag trivs väldigt bra i Husqvarna och det känns jäkligt bra att vara kvar. Jag siktar på att bli en viktig spelare nästa säsong, en stöttepelare. Och det kommer nog att bli en väldigt rolig säsong, i en mycket bra serie med flera tuffa matcher, säger Kristofer Snarberg till Jönköpings-Posten.

Hade du andra alternativ än HFF?

– Inget konkret så där, men det fanns en del klubbar som hörde sig för. Men det känns helt rätt med HFF, säger Snarberg.

Annons

HFF:s sportchef Issa Iskander är nöjd med de senaste kontraktsförlängningarna.

– Ja, mycket nöjd, Snarberg och Karlefjärd är en del av lagets ryggrad. Vi vill jobba med kontinuiteten och det är mycket skönt att de stannar kvar, säger Issa Iskander.

Kommande års upplaga av HFF kommer att ledas av Niclas Tagesson. Nu står det också klart att Michael Sjöquist, som återvände till HFF i somras, blir assisterande tränare. Dessutom gör Kjell Jacobsson, mångårig spelare i klubben, comeback i HFF:s ledarteam.

– Han kommer att vara lagledare och back up till Tagesson och Sjöquist. Både Sjöquist och Jacobsson har skrivit på för ett år, säger Issa Iskander, som dessutom flaggar för att fler HFF-nyheter är att vänta.

– Vi kommer att hålla presskonferens i veckan där en ny spännande, spelare kommer att presenteras. Mer än så kan jag inte säga.

HFF