Annons

Bil körde i diket utanför Skillingaryd

Bil körde i diket utanför Skillingaryd

En bilist körde av okänd anledning i diket längs länsväg 640 i Starrike mot Skillingaryd på måndagsmorgonen. Två personer befann sig i bilen, varav en fick föras till sjukhus med ambulans.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Ledare: Låt Nässjös smarta drag bli ett tecken i tiden

Minst 30 vårdbiträden ska utbildas i Nässjö kommun. Förhoppningsvis är det ett tecken på yrkesgruppens återkomst.

Törngren stängs av i tre matcher

Efter Christoffer Törngrens tackling på Gustav Rydahl när HV71 tog emot Färjestad har disciplinnämnden nu tagit sitt beslut. Törngren stängs av i tre matcher.

Journalisten Patrik Lundberg hyllar 00-talisterna

Journalisten Patrik Lundberg köper inte bilden av 00-talisterna som ett gäng curlade mobilnarkomaner. Tvärtom ser han fram emot att de tar över samhället.
– Jag ser att nya generationer visar mer respekt för olikheter och de vet mer än vad jag visste när jag gick i skolan, säger han under sitt besök på Bäckadalsgymnasiet.

Ingen HV-spelare får chansen i hemmaturneringen

På onsdagen presenterade Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv sin trupp till hemmaturneringen Beijer Hockey Games. Ingen HV-spelare tar plats i truppen.

Badhuset i Norrahammar öppnar tillfälligt

Renoveringen av badhuset i Norrahammar är ett halvår försenad. Nu öppnar kommunen badhuset tillfälligt från och med i slutet av januari till i slutet av april.
Men det kommer bara att vara öppet på onsdagar mellan 15 och 18.30.
Sedan stängs badhuset i ett och ett halvt år då kommunen hoppas att renoveringen kan komma i gång.

”Lillis” om uppsvinget och matchstraffen: ”Ingen intention att mörda”

Efter att ha varit ”nere i källaren” har HV71 plötsligt hittat formen. Inför torsdagens möte med IK Oskarshamn svarar Stephan ”Lillis” Lundh på fyra frågor. Bland annat om faktorerna bakom uppryckningen, matchstraffen och läget i laget.

Hakarpsbor vill gå trafiksäkert till kyrkan

Ett medborgarförslag gällande en ny gång- och cykelväg fram till Hakarps kyrka har lämnats in till kommunen. Hittills står 147 personer bakom förslaget.

Två anhållna efter bombdramat i Eksjö

Under tisdagsförmiddagen greps och anhölls två män i Stockholmsregionen. De är skäligen misstänkta för försök till allmänfarlig ödeläggelse, då en sprängladdning placerades i Eksjö i början av december.
Artikel 2 av 9
Ledare: Låt Nässjös smarta drag bli ett tecken i tiden
Tillbaka till startsidan