Relaterat: HV-stjärnan Robin Figren ställs mot väggen: ”Dicks bankkonto slår mitt med hästlängder”

Se hela snacket med Figren här.

I en lång intervju med JP-sporten ställs HV71-stjärnan Robin Figren mot väggen och får bland annat svara på några fördomar.

Du älskar Sanny Lindström, men känner ändå någonstans att du hade gjort ett lika bra, om inte bättre jobb som honom och du har redan nu snackat med C More om en roll där efter karriären?

- Jag har inte haft några seriösa diskussioner med C More om en framtid där.

Men du har haft diskussioner?

- Kanske att vi snuddat vid ämnet någon gång, men ingenting om vad som skulle kunna ske eller om det ens finns någon chans. Däremot har jag någon gång nämnt att det skulle kunna vara kul när jag är klar med det här. Så länge jag är hockeyspelare vill jag vara det fullt ut. Framtiden får utvisa vad man gör sen, säger Figren i intervjun.

- Och sen att jag älskar Sanny... Det vet jag inte. Jag tyckte han var fantastisk när han kom in. Framför allt första och andra året när han var opolerad. Sen tycker jag att man känner att han med tiden blivit lite mer försiktig med tiden.

Annons

- Man saknar Sanny som han var första året ibland, det gör man. Men jag tycker han är en jäkla godbit och de gångerna vi har snackat har han alltid varit trevlig och öppen. Älska är ett starkt ord, men jag tycker han är jäkligt go och härlig.

I intervjun får Figren bland annat svara på varför lagkompisen Nils Andersson är så irriterande, hur han och Dick Axelssons bankkonton skiljer sig åt och vem som har störst chefsaura i HV71. Se hela intervjun här.

SHL