Matchen mellan Kävlinge och Hallby slutade 9–27 (6–13) – ett styrkebesked av bortalaget. Målvakten Klara Härnström var återigen bra i målet och kunde rädda de bollar som lyckades slinka igenom det täta försvaret.

Framåt fördelades målskyttet på många olika spelare. En Hallbyspelare som gjorde en bra match var Betty Svensson, en viktigt spelare för Jönköpingslaget som skapar stabilitet och lugn både bakåt och framåt.

En annan spelare som stack ut den här gången var Ebba-Lisa Skogward, Hallbys yngsta spelare som lyckades göra flera fina mål från kanten.

– Jag är verkligen nöjd med sättet som vi agerar i försvarsspelet. Vi får också till ett bra kontringsspel i andra, något som vi pratat en del om på träning, säger Hallbys tränare Joachim Löfstedt.

– En bra prestation överlag och återigen gjorde alla spelare som var inne på plan bra ifrån sig. En bra laginsats där vi alla bidrar på ett eller annat sätt, säger Löfstedt.

Hallbys målskyttar: Elin Johansson 6, Betty Svensson 5, Lia Bäckström 5, Ebba-Lisa Skogward 4, Wilma Eriksson 3, Frida Högrell 2, Emma Käll och Hanna Tolstrup.