26-årige Dzenis Kozica spelade i J-Södra under de allsvenska säsongerna 2016 och 2017. Sedan gick resan vidare till Djurgården.

2018 gjorde han 27 allsvenska matcher för Stockholmsklubben. Den gångna säsongen inledde han i Djurgården, men blev under sommaren utlånad till AFC Eskilstuna där det blev ett mål på 15 matcher.

FotbollDirekt.se skrev förra veckan om att Kozica kan komma att lämna Djurgården för spel i J-Södra säsongen 2020. Nu har samma sajt uppgifter på att det ska ska vara klart att Dzenis Kozica lånas ut till superettanklubben från Jönköping.

– Det enda jag kan säga är att han är intressant för flera klubbar och att vi har kontakt med ett par klubbar. Mer kan jag inte säga just nu, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till FotbollDirekt.se.

När JP-sporten förra veckan frågade J-Södras sportchef Kujtim Bala om Dzenis Kozica är ett aktuellt namn för klubben, svarade han:

– Jag blev lite överraskad när jag fick frågan från Fotbolldirekt. Han är en bra spelare som har en tidigare framgångsrik relation med J-Södra.

Annons

– Nu får vi hålla tillbaka känslorna lite. Han är en Djurgårdsspelare och det respekterar jag, fortsatte sportchefen.

Relaterat: J-Södras sportchef svarar på ryktena: ”Det är sanningen”