Uppmaningen: Tänk på varumärket vid kopieringsmaskinen - Jönköpings-Posten
Jönköpings-Posten

Annons

Uppmaningen: Tänk på varumärket vid kopieringsmaskinen

Uppmaningen: Tänk på varumärket vid kopieringsmaskinen

Nu ska lärare, förskolepersonal och fritidspedagoger skapa en positiv bild av sin arbetsgivare och de anställda påminns om att varumärket formas redan vid kopieringsmaskinen.
– Det handlar om att sätta en ton för organisationen som helhet, säger Göran Isberg, utbildningsdirektör, om projektet.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Fyra anhållna för jättestölden på Sävsjöskola

Tjuvar bröt sig i helgen sig in i via taket på Hägneskolan i Sävsjö. Omkring 210 datorer och läsplattor stals vid inbrottet. Nu sitter fyra män anhållna för stölden.

57 miljoner ska göra resan smidigare

Resandet med bussar och tåg har minskat och det är tvärt emot målet om en ökning. Nu vill regionen satsa 57 miljoner på teknik för en smidigare resa. Enklare biljettsystem, ökad tillgänglighet, bättre information och wifi på bussarna ska göra att fler väljer bort bilen.

David Lindén: Tala med Sverigedemokraterna

Kanske gör KD:s Ebba Bush Thor helt rätt?

Tuff kritik efter Gladiator-fiaskot: Destination Jönköping tog för stora risker

Revisorerna som har granskat Destination Jönköpings satsning på en Gladiatorutställning i Kinnarps arena är mycket kritiska till hur styrelsen och vd:n har hanterat projektet. Det framgår av den granskningsrapport som nu är klar.

Mycket Vaggeryd på Möbelriksdagen: ”Det här är årets samlingsplats”

I Vaggeryds kommun har nästan var tredje företag en koppling till möbelindustrin. Flera av dem fanns med när årets Möbelriksdag arrangerades i Tranås.
– Det här är, vid sidan av Stockholmsmässan, årets samlingsplats för branschen, säger Thomas Wilsson från Kinnarps i Skillingaryd.

Föreningar lyfts fram i gamla stadshusets fönster

Den som går förbi gamla stadshuset och tittar in i fönstren möts inte längre av synen av ett möbelförråd. Tack vare bidrag från tekniska kontoret på Jönköpings kommun och krafter från Huskvarna Javisst lyfts nu 13 lokala föreningar fram.

Blandade känslor på stadsbiblioteket

Det bjöds på kärlek, sorg och saknad på löpande band när Världspoesidagen firades på Stadsbiblioteket under torsdagen. På scenen stod elever från Jönköpings Folkhögskola.
– Vet inte, men orden bara strömmade ur mig, berättar Ronza Georgis, 24 år

Skanska river K-märkt fasad i Tändsticksområdet

Skanska kommer att riva en byggnadsminnesmärkt fasad på Tändsticksområdet. Det för att säkra arbetsmiljön för dem som ska utföra arbetet med att stabilisera marken under de gamla fabrikshusen. Länsstyrelsen är inte glad men har gett grönt ljus.
Artikel 2 av 9
Fyra anhållna för jättestölden på Sävsjöskola
Tillbaka till startsidan