Assyriska var laddat för revansch efter poängtappet senast mot Gnosjö. Och under torsdagen var de tre poängen aldrig hotade. Hemmalaget kontrollerade matchen från början till slut och målen rullade in på löpande band.

Men Assyriska-tränaren Ninos Töre hade velat se mer.

– Visst fungerade det framåt, men sedan tycker jag att vi slarvar mycket och bränner många lägen. Visserligen vinner vi med 7–0, men ska man vara helt ärlig så är det ett ganska mediokert lag vi möter och vi är bättre på alla positioner, säger Töre.

Arian Banda inledde målskyttet för Assyriska redan efter åtta minuter, och efter det fortsatte laget att rada upp målchanser. Sju mål blev det till slut, tre av dem kom från Arian Banda.

– Riktigt skönt att få till målskyttet. Men med de passningar jag får, då går det inte att missa, säger Banda med ett leende.

Det var den målfarlige anfallaren som spelade huvudrollen i torsdagens match. Banda lyckades göra ett hattrick och hotade ständigt i sin roll som ytter.

– Det är ett bra lag jag spelar i och det är bara för mig att springa på djupet. Det är det jag kan och bollarna sitter ju perfekt på mig.

Övriga mål i matchen gjordes av Michel Kamhié, Liam Capeljan, Pedram Pourjaneki och Richard Harmis.