Bilsport Performance & Custom Motor Show väntas i år locka upp emot 90 000 besökare och det blir fyra dagar fullspäckat med utställare och underhållning på olika sätt.

Billy F Gibbons visar alltså sitt senaste hot rod-bygge och med sig har han gode vännen och kände bilbyggaren Jimmy Shine som byggt bilen. Även Tom Smith, känd från tv-serien Mis t Garage, tar sig över Atlanten och besöker mässan!

Annons

Hot rodden är en rejält taksänkt 3-fönsters Ford Coupé -34 som han skaffade för tio år sedan. Efter inköpet lämnades bilen till Jimmy Shine som då jobbade på So-Cal Speedshop i Pomona.


Skriver autografer

Rockstjärnan skriver autografer vid sin hot rod på lördagen och söndagen under påskhelgen. Något musikaliskt inslag blir det emellertid inte utan Gibbons kommer enbart att njuta av alla
 fordon.

Ytterligare en kändis kommer och det är Tom Smith från tv-serien Mis t Garage som spelas in i Dallas, USA. Tom är på plats alla fyra mässdagarna för att bli intervjuad och skriva autografer i D-hallen samt vandra runt i övriga hallar för att inspektera olika bilbyggen.

Jag vill snacka med så många människor jag bara hinner. Det ska bli mycket intressant att se vad ni bygger där borta i Europa, meddelar Tom Smith..
Företaget Lonestar Cars i skånska Rydsgård har dessutom köpt en Cadillac -64 av Tom Smith som auktioneras ut på Elmia under påskhelgen.