I slutet av maj plockade HC Dalen in Andreas Röykås Marthinsen. Nu har klubben även gjort klart med lillebror Andreas som 2017 draftades av Washington Capitals som ju vann Stanley cup 2018.

Andreas Röykås Marthinsen kommer närmast från Saskatoon Blades i WHL men har tidigare spelat i Almtuna där han främst spelade J18- och J20-ishockey men hann med två allsvenska matcher.

– Det ska bli väldigt roligt att få spela tillsammans med brorsan igen. Att vi båda skulle hamna i Dalen var mer en slump och inget som någon av oss hade planerat. Jag gjorde det bra i Saskatoon men kände att jag är i ett läge där jag vill starta min seniorkarriär och då var Sverige bästa alternativet för mig, säger 20-åringen till HC Dalens hemsida.

– Om jag ska beskriva mig själv så är jag en spelare som alltid är lojal mot spelsystemet och jag gillar att skjuta mycket så fort tillfälle ges, så förvänta er en hel det skott från min klubba. Jag hoppas jag kommer kunna bidra med en hel del av vad jag fått lära mig efter mina år på andra sidan Atlanten.