Fyra serieomgångar kvar att spela, 13 poäng före nästjumbon Höganäs och 15 före jumbon Tenhult (som har fem matcher kvar). Det ska mycket till för att Assyriska ska hamna på någon av de två bottenplaceringarna.

Men nedåt i tabellen tittar inte ens lagets tränare, Andreas Tegström.

Fakta: Division 2 västra Götaland

Assyriska–Torslanda 3–1 (1–1)

Målen Assyriska: Arian Banda 2, Dijan Vukojevic.

..

Fakta: Division 2 västra Götaland

Assyriska–Torslanda 3–1 (1–1)

Målen Assyriska: Arian Banda 2, Dijan Vukojevic.

Torslanda: William Lännholm.

Domare: Paul Shamoun, Norrköping

Publik: 85.

— Nej, vi tänker inte på det sättet och tänker inte på att säkra kontraktet och så. Vi tittar uppåt i tabellen och vi vill visa nu under hösten att vi ska vara med där uppe och kämpa. Vi vill bli bättre hela tiden och det har vi blivit, vi har sex segrar på de åtta senaste matcherna, säger Tegström.

Mot Torslanda tog Assyriska ledningen precis i inledningen av matchen. Målskytt var Arian Banda. Torslanda kvitterade snabbt och 1–1 stod sig halvleken ut.

— Vi hade ingen bra avslutning på första halvleken. Vi skulle göra allt på egen hand och de kom in i matchen, säger Tegström.

I andra halvleken kom dock Assyriska igång igen. Dijan Vukojevic och Arian Banda, som blev tvåmålsskytt, såg till att Assyriska tog hem tre friska pinnar.

— Jag är nöjd med att vi lyckades resa oss i den andra halvleken, att vi visade att vi har en nivå till och kunde lägga i en högre växel, säger Andreas Tegström.