Victor Waldemarsson öppnade i juni sin verksamhet där han erbjuder bland annat massage i sitt hem på Bagaregatan i Habo.

– Jag utgår från mitt hem men kan även behandla på andra platser. Jag vill att kunden ska känna sig trygg. Så det kan vara här, eller i kundens hem, säger Victor Waldemarsson.

Byggnadsingenjör

Hans yrkeskarriär började i en annan banan. Han läste teknik på gymnasiet och utbildade sig sedan till byggnadsingenjör. Men han kände sig inte hemma i den miljön.

– Jag ville arbeta med människor och på så sätta lära mig mer om mig själv, berättar han.

Så han valde att läsa utbildningen "Diplomerad medicinsk massageterapeut och Certifierad massör" i Jönköping med massage och är sedan 2017 certifierad och kvalitetssäkrad massageterapeut. I januari 2018 åkte han till Sydamerika i tre månader för att lära sig mer om den shamanska läkekonsten.

– Jag låter mig själv bli inspirerad av många olika terapeutiska tekniker, men har valt att studera och arbeta med shamansk läkekonst då dess livsfilosofi passar bäst in på hur jag kopplar ihop fysik, mentalitet, emotion, energi och själ, förklarar Victor.

Livsfilosofi

Nu har han startat upp verksamheten 3ve och där erbjuder han klassisk svensk massage, shamaninspirerad intuitiv massage, energimassage, hot stone massage, minut massage och kinesiotejpning.

Vad innebär shamaninspirerad intuitiv massage?

Annons

– "Shamaninspirerande intuitiv massage" där jag använder mina kunskaper och färdigheter från olika läror om människans fysik, känslor och energi samt kopplingarna däremellan och olika typer av massage-/behandlingsmetoder.

Hur reagerar folk när du berättar om din verksamhet?

– Det händer att folk har fördomar men jag står för vem jag är och min verksamhet kanske inte passar alla men innan man har provat så vet man inte, säger han.