Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

10CC till Konserthuset i Jönköping

Det brittiska rockbandet 10CC, som hade sin storhetstid på 70-talet, kommer till Jönköping för en spelning nästa vecka. Sångaren och basisten Graham Gouldman utlovar en hitkavalkad.

10CC har inte gjort någon studioplattta på 25 år, ändå fortsätter de att locka konsertbesökare världen över. Den 31 januari kommer bandet till Jönköpings konserthus.

10CC bildades 1972, i Manchester, av Graham Gouldman, Eric Stewart och studiomusikerna Kevin Godley och Lol Creme. Deras melodiösa låtar spänner över många olika genrer och bland deras hits kan nämnas, ”Donna”, ”Rubber Bullets, ”I'm Not in Love” och ”Dreadlock Holiday”.

I dag är det bara Graham Gouldman kvar av originalmedlemmarna.

– Det här är så nära som du någonsin kommer att höra det perfekta 10CC. Hit efter hit efter hit. Det är obevekligt. Vi visar ingen barmhärtighet, säger han i ett pressmeddelande.