Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

43 volleybollag spelade Alfacupen i Habo

Under söndagen spelades Alfacupen i Habo Sporthall och det bjöds på Kidsvolley level 1–3 samt fyrmanna level 4. Turneringen lockade i år 43 lag från tio olika klubbar, varav 15 av lagen var från Habo Wolley.

148 matcher spelades under några intensiva timmar i Habo Sporthall och två nya klubbar, KFUM Norrköping samt Uno Volley, deltog för första gången i cupen.

Under tre och en halv timme pågick det matcher som spelades på tid. Varje match var tolv minuter och när musiken startar är matchen slut. Efter en kort vila på två minuter pausas musiken och nästa match startas, högt tempo med andra ord.

Vi körde matcher på tio planer så trots 43 lag fick alla spela sex eller sju matcher.Innan matcherna startade var det gemensam uppvärmning för alla barnen i A-hallen. Uppvärmningen ordnades av Ebba Eiderhed samt Magdalena Blomqvist och efter denna var barnen varma och redo för att sätta igång med alla sina matcher.

Efter turneringen var det dags för prisutdelning och eftersom alla är vinnare i Kidsvolley så fick alla en medalj. Självklart hade också alla lag fått välja vilken låt som skulle spelas när de sprang fram på röda mattan.