Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anette vann på Triss – men ingen fattade vad jackpotten betydde

Jönköpingsbon Anette Gustafsson glömde bort Trisslotterna från julas. När hon väl skrapade en av dem ledde det hela vägen till TV4:s morgonsoffa.

Anette Gustafsson skrapade hem 250 000 kronor på Triss i Tv4 Nyhetsmorgon under skärtorsdagen. Men att en av lotterna från julklappsutdelningen i slutändan skulle innebära en kvarts miljon mer i bakfickan kunde hon knappast ana. Inte minst för lottovinsten på 90 kronor satt på kylskåpsdörren och samlade damm i väntan på att bli inlöst.

När Anette några veckor senare tog med sig lotten till ett spelombud fick hon en annan överraskning av kassapersonalen.

– De blev glada och ropade till mig att jag vunnit en storvinst då Trisslotten innehöll tre tv-symboler. Jag fattade ingenting och frågade först om jag vunnit en teve, berättar Anette med ett skratt.

– Jag kände inte till tv-vinsten och ingen annan i familjen hade reagerat trots att lotten suttit uppe på kylskåpet ett bra tag.

Vinstpengarna går till att renovera familjens hus och kanske också en tågsemester i sommar.

– I påsk kan vi också fylla påskäggen med annat än godis.