Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu fler BMW-ägare drabbad av stöld

Någon gång under natten till fredagen drabbades en BMW-ägare i Trånghalla av tjuvar. De lade beslag på mycket utrustning i bilen. Men under morgonen kom fler anmälningar från drabbade.

Polisen larmades vid 06-tiden på fredagen om att ännu inbrott hade upptäckts i en BMW som stått parkerad utomhus på en tomt i Trånghalla.

Någon har krossat en ruta i en bakdörr och därefter tagit sig in i bilen och monterat bort och stulit ratt, instrumentpanel, mittkonsol, airbag på passagerarsidan och navigationsutrustningen.

– Det ser ut som om vi har fått in ytterligare anmälningar nu på morgonen om en bil som stått parkerad på Väpnargatan på Bymarken, men vi är på väg, sa Thomas Agnevik, polisens presstalesperson vid region Öst.

När patrullen var klar med besöket på Väpnargatan under förmiddagen visade det sig att det var två bilar som angripits av tjuvar på Bymarken.

I båda fallen hade tjuvarna tagit ratten ur bilen. Den ena hade fått rutan krossad och vid den andra bilen är det oklart hur tjuvarna hade tagit sig in.

LÄS MER: Nya stölder i natt

LÄS MER: Använder sig av nya metoder

LÄS MER: Ligan är tillbaka