Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets ungdomsledare finns i Ölmstad Rid- och Körsällskap

För att uppmuntra unga ledare inom ridsporten har den Centrala Ungdomssektionen sedan 1998 årligen delat ut stipendium till Årets Ungdomsledare i Småland. 2018 går priset till Alicia Nordstedt från Ölmstad Rid- och Körsällskap.

Årets Ungdomsledare utses genom nomineringar från föreningar och medlemmar.

Alicia Nordstedt är Årets Ungdomsledare med följande motivering:

"Alicia är alltid en glad och positiv tjej i stallet och har ett mycket fint bemötande mot alla barn och vuxna, och förstås mot hästarna i stallet. Alicia är alltid hjälpsam ställer alltid upp när det behövs. Är väldigt duktig på att se saker som behöver göras vilket ser till att det blir gjort. Hennes engagemang visas genom hon alltid ser till att det är en god och trevlig miljö runt om i föreningen. Eftersom Alicia alltid har ett trevligt bemötande och välkomnar nya medlemmar till föreningen genom att lyssna och vara en bra vän, är Alicia en god förebild för ridsporten. Att peppa varandra och se till att man alltid har roligt ihop i stallet är något Alicia jobbar mycket med, vilket skapar en god sammanhållning i klubben. Alicia har precis börjat Naturbruksgymnasiet i Tenhult med inriktning häst vilket är ett steg i rätt riktning mot drömmen som är att utbilda sig till ridlärare på Strömsholm”.