Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil körde ner mitträcke i Göteborgsbacken

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En singelolycka inträffade i Göteborgsbacken tidigt på morgonen. En bilist körde in i mitträcket och det var trafikstörningar fram till torsdagsförmiddagen.

Larmet om olyckan kom 06.00 och inträffade i Göteborgsbacken i höjd med Axamo.

– En bil körde in i mitträcket och det är just nu ganska skräpigt på platsen. Det är kanske 50-100 meter vägräcke som måste återställas, sa Gustav Hultegård på räddningstjänsten vid en tidig kontakt.

En fil var öppen i vardera riktning efter olyckan. Det beräknades vara trafiksvårigheter i Göteborgsbacken under hela torsdagsmorgonen.

– Det var en hel del köer precis efter olyckan, men släppte lite efter det. Bilen var också tvungen att bärgas från platsen.

Tre personer färdades i den drabbade bilen, men ingen person kom till skada vid olyckan.

Trafikverket var på plats vid olycksplatsen för att åtgärda det nedkörda mitträcket. Arbetet beräknades pågå till 09.30 på torsdagsförmiddagen. Vid 11-tiden var vägen helt öppen för trafik.