Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilar krockade på E4 – kraftigt regn försämrade väglaget

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Två bilar krockade i norrgående riktning på E4 söder om Gränna på fredagskvällen. Enligt räddningstjänsten var väglaget på platsen dåligt på grund av stora mängder regn, något som kan ha orsakat olyckan.

Larmet om olyckan kom in till SOS klockan 18.41. Enligt räddningstjänsten var det två bilar som hade krockat och stannat längs med sidoräcket i norrgående riktning på E4, strax söder om golfbanan, söder om Gränna.

– Bägge som var i bilarna har tagit sig ur fordonen, det är allt jag vet, säger räddningstjänstens inre befäl Richard Lindqvist om skadeläget efter olyckan.

En knapp timme efter olyckan kunde räddningstjänsten meddela att ingen hade skadats.

Olyckan orsakade tillfälligt begränsad framkomlighet på E4 i norrgående riktning, men insatsen från räddningstjänsten klar efter en dryg timme. Enligt räddningstjänsten var väglaget dåligt på platsen på grund av kraftigt regn, något som misstänks ha orsakat olyckan.

Vet du mer? Tipsa oss!