Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen har sökt noga även vid bostaden

Artikel 16 av 18
Försvunna Nathalie i Eksjö
Visa alla artiklar

Polisen är tacksam över det stöd man fått av Missing People, Sjöräddningssällskapet och Eksjö garnison under sökandet efter försvunna Nathalie.

– Utan hjälp hade vi inte klarat av att söka av ett sånt här stort område på fyra dagar, förklarade Nils Rydberg, tillförordnad chef för Höglandets polisområde, under torsdagens pressträff i Eksjö polishus.

– Det engagemang som frivilliga har visat har varit ovärderligt i det här sökarbetet.

Sökandet efter den försvunna Eksjökvinnan fortsätter framöver. Men den stora räddningsinsats som pågått sedan i måndags trappas nu ner.

– Vi ser det inte meningsfullt att söka i sådan omfattning som vi gjort senaste dagarna. Men det finns fortfarande terräng vi är intresserad av att titta närmare på.

Även vid bostaden

De ansvariga för sökandet är nöjda med de insatser som genomförts.

– Vi tror inte att Nathalie eller några spår efter henne finns i den terräng vi gått igenom. Men säker kan man inte vara, sa Nils Rydberg.

– Som helhet kan vi inte vara helt tillfreds eftersom vi inte funnit den eftersökta kvinnan.

Polisen har inte bara sökt i terrängen västerut från Eksjö samt kring Ormaryd, utan även kring den försvunna kvinnans bostad.

– Vi har sökt både utomhus och inomhus i flera omgångar, sa Nils Rydberg.