Det är Fastighetssverige och Lokalnytt som har utlyst tävlingen där det kontor med bäst stil, arbetsmiljö och nytänkande vinner. Och i Jönköping är det Consid, HSB Göta EF och Aspia AB som har nominerats. För Consids del är det fjärde gången företaget nomineras, men det är första gången för kontoret i Jönköping.

IT-konsultföretaget, som finns på 16 orter, flyttade in i nyrenoverade lokaler i Atollen i centrala Jönköping. Här återfinns bland annat en champagnebar med soffgrupp bredvid.

HSB Göta har stora lokaler, 2 400 kvadratmeter, och ligger på Österängsvägen. En totalrenovering påbörjades 2016 och lokalerna var inflyttningsklara i april i år. Att kontoret skulle domineras av ett öppet landskap var ett medvetet drag.

Aspia är minstingen bland de nominerade, företaget ligger på Lantmäterigränd i centrala Jönköping. Lokalerna på ca 400 kvadratmeter och totalrenoverades i somras.

Totalt har 84 kontor nominerats, och huvuddelen av dem återfinns i Stockholm med omnejd.

Priset för vinnaren av det snyggaste kontoret är, förutom äran och all uppmärksamhet/publicitet, ett exklusivt konstverk som ytterligare kommer att förgylla kontorsmiljön för hyresgästerna i det vinnande kontoret. Vinnare gör den som får flest röster i en omröstning på Internet.

Consid har cirka 90 anställda på huvudkontoret i Jönköping.

Foto Kajsa Juslin

Relaterat till artikeln