LÄS MER: Här finns Jönköpings billigaste luncher

Hassan Roshandel är den tidigare skräddaren som blev känd i hela Sverige när han tävlade i ”Sveriges Mästerkock”. När han åkte ut ur programmet för två år sedan döpte han sin restaurang till ”Kapris” eftersom det var den ingrediens han glömde i det avgörande tävlingsmomentet.

Nu är Hassan Roshandel på väg att öppna en ny kvarterskrog som ska heta ”Kajen 23”. Den ska ligga i de lokaler som Länsförsäkringar har haft, på andra sidan Lillsjöplan. Det är en lokal med stora glasfönster ut mot Munksjön och som nu håller på att byggas om.

Hassan Roshandel räknar med att ha 40 platser inomhus och 60 på uteserveringen.

Vad blir det för inriktning på maten?

Det blir en kvarterskrog med mat från södra Europa, säger Hassan Roshandel som inte vill berätta mer detaljerat än så just nu.

Han har letat efter lokal i just Atollen under en längre tid.

Där finns det redan många krogar och alla hjälps åt med att locka till sig gäster. Jag är nöjd med min lokal. Den ligger lite lugnare till än de andra men med fantastisk utsikt över Munksjön, säger Hassan Roshandel.

Efter tv–programmet, där Hassan Roshandel blev en av de stora profilerna, Men hans Matstudio, dit företag eller andra grupper kommer för att få lära sig att laga mat, har också blivit mycket populär. Det har också Hemmakocken blivit. Där åker Hassan Roshandel hem till privatpersoner och andra och lagar mat.

Hur hinner du allt?

Mitt dygn har 32 timmar, säger Hassan Roshandel.

Det är fler nya restauranger på gång till Atollen. I där.

LÄS MER: Han är Månadens Jönköpingsbo

LÄS MER: Leif Mannerström hyllar Hassan Roshandel

LÄS MER: Misstaget som fällde Hassan