Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Det var tungt – jag har drömt om att få komma till en storklubb”

Alexander Jallow, 21, blev kvar i J-Södra – trots det intensiva flyttryktet till IFK Göteborg. Nu berättar storstjärnan om den spruckna affären. – Jag var inställd på en flytt och man kan nog inte komma så mycket närmare en övergång än vad jag var, säger Jallow till DT.se

Allt talade för att 21-årige Alexander Jallow skulle lämna J-Södra för allsvenska IFK Göteborg i somras.

Enligt uppgifter till JP-sporten hade ytterbacken redan sagt hejdå till sina lagkamrater i Jönköping och enligt sajten Nya Blåvitt var klubbarna överens om en övergångssumma på ungefär fyra miljoner kronor.

LÄS MER: Följ J-Södras säsongsavslutning här – JP-sporten livechattar

Men helt plötsligt sprack affären.

– Jag tror inte det är många som hade spelat efter det som har hänt, sa Jallow efter matchen mot Syrianska, samma dag som uppgifterna om att affären hade spruckit kom ut.

”Det var tungt”

Inför J-Södras match mot IK Brage på söndag har Jallow, som kom till gröntröjorna från just Borlängeklubben, talat ut om affären som gick i kras.

– Det jag kan säga om det är att jag hade några mentalt tuffa veckor där. Jag har drömt om att få komma till en storklubb och att få spela på de stora arenorna. Det var så klart tungt att snubbla på mållinjen, säger ytterbacken till Dalarnas Tidningar och fortsätter:

– Jag var inställd på en flytt och man kan nog inte komma så mycket närmare en övergång än vad jag var.

Alexander Jallow har ett år kvar på sitt kontrakt med J-Södra.