Läs mer: SD bjöd in våldsdömd nazist till EU-parlamentet

Läs mer: SD vill utesluta 26-åringen

Läs mer: Winberg slår ifrån sig - får intern kritik

Tidigare i veckan kunde Jönköpings-Posten berätta att Olle Moln-Teike, ordförande för SD i Habo och Mullsjö, är med i en Facebookgrupp och där det har förekommit terrorbudskap.

En av sidans administratörer är öppet nazist och i gruppen delas länkar till exempelvis Nordfront och till positiva rapporter om Motståndsrörelsens demonstrationer.

Olle Moln-Teike har tidigare sagt att han inte lagt märke till det nazistiska materialet i gruppen.

Jag har inte sett något sådant och jag stödjer inte sådana saker. Det figurerar mycket på Facebook och man får ta ansvar för det man själv skriver och gör, sa Olle Moln-Teike då.

Så sent som i somras diskuterade Olle Moln-Teike ölsorter med den nazistiske administratören i Facebookgruppen och i somras deltog han även i diskussioner om en artikel i gruppen.

I Sverigedemokraternas etiska riktlinjer står det att det finns sammanhang som inte är lämpliga att förekomma i. Medlemmarna ska vara restriktiva med vilka de väljer att ha kontakt med eller är vän med i sociala medier; de ska alltid vara uppmärksamma på vilka sidor de registrerar sig på och länkar till.

Björn Forsell som är distriktsordförande för Sverigedemokraterna i Jönköpings län säger att han inte känner till Facebookgruppen men att det är viktigt att vara försiktigt med vad man är med i för något och vem man är vän med.

Jag vet inte ett dugg om vad den här gruppen är men jag prata med honom och se vad han säger, det vore dumt att uttala mig innan jag vet vad det är. Jag ska kolla det där och är det som du säger ska jag be Olle att gå ur gruppen, säger Björn Forsell.