Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duktiga ledare belönades vid Hallbyalliansens årsmöte

Hallbyalliansen, som är ett samarbetsorgan mellan Hallby Fotboll, Hallby Handboll och Hallby SOK, har hållit årsmöte på Skandiamäklarna IP.

I år är det 90 år sedan IF Hallby bildades i Dunkehalla, Jönköping. 2001 delades föreningen upp i de nuvarande tre föreningarna.

– Verksamheten är nu mer omfattande än någonsin. Hallby har en stor ungdomsverksamhet men även elitverksamhet med spets, sade alliansens ordförande Dhan Åstrand i samband med årsmötet.

Vid årsmötet utdelades IF Hallbys ledarstipendium för förtjänstfullt ledarskap till följande:

Maria Idéhn och David Brehmer, Hallby Handboll, får stipendium för ideellt arbete med klubbens ekonomiredovisning. Josefin Lindberg, Hallby SOK, får stipendium för engagerat ledarskap. Lars Axeland, Hallby Fotboll, får stipendium för projektet med att anlägga tre paddelbanor vid Skandiamäklarna IP.

Ordförande Dhan Åstrand betonade stipendiaternas stora ideella engagemang i föreningarna. Utan deras och andra ledares insatser skulle verksamheten inte fungera.