Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duo förlänger med Sparks

Wetterbygden Sparks fortsätter att bygga för nästa säsong. De senaste bitarna att falla på plats är Jelena Krsmanovic och Emina Busatlija.

Duon är klar för ytterligare ett år i klubben.

– Oerhört viktigt för oss att få klart med dessa bägge damer så här pass relativt tidigt, det ger oss arbetsro. Bägge två är en garant för att vi kommer bli fortsatt tuffa att möta i vinter. Sen är det så klart extra roligt att vi lyckas övertyga “våra egna” spelare att fortsätta spela för oss, säger sportchefen Dennis Aulander i ett pressmeddelande.

Snart 35-åriga Jelena Krsmanovic är en publikfavorit och bidrar med viktig rutin. Med det nya kontraktet går hon in på sin femte säsong med Huskvarnalaget.

– Det absolut viktigaste för mig är att jag inte känner mig färdig med basketen. Sista fjärdedelen av säsongen var ett viktigt kvitto, inte minst för mig själv, på att jag fortfarande har mer att ge och att jag hör hemma på den här nivån, annars skulle jag inte hålla på.

27-åriga Emina Busatlija är en trepoängsspecialist som kommer att göra sin tredje säsong med Sparks. Hon tror liksom Aulander och Krsmanovic att nästa säsong kan bli ännu bättre än den föregående då laget tog sig till SM-kvartsfinal.

– Det känns riktigt roligt att vara överens med klubben om en fortsättning. Att dessutom få möjligheten att göra det jag älskar med en organisation som tror på mig och med de personer som kommit att bli min familj, känns naturligtvis som en jackpot som inte gick att tacka nej till.