Dzenis Kozica hade en stark vårsäsong i J-Södratröjan - och då kommer även transferspekulationerna som ett brev på posten.

För knappt tio dagar sedan kom det uppgifter om att Djurgården, Östersund och Norrköping jagade J-Södras nummer sju.

Precis som med alla spelare så, presterar man bra så kommer intresset. Det har varit lite förfrågningar kring några av våra spelare och Dzenis är en av dem, sa J-Södras scoutingansvarige Christer Persson till då.

Men Kozica själv tar ryktena med ro.

Jag är fullt fokuserad på att vara kvar här och göra det så bra som möjligt med J-Södra i allsvenskan, säger han till JP-sporten.

Hans tydliga fokus är nog något som krävs för att J-Södra ska kunna vända sin negativa formkurva - och redan under fredagskvällen har klubben chansen att göra just det.

Då gästar nämligen tabelltian Elfsborg Stadsparksvallen.

Vi vet att vi har bra stöd och är starka på hemmaplan, säger Kozica.

J-Södra kommer till matchen med två raka nollpoängare i bagaget - där 1-6-förlusten mot Halmstad den femte augusti är en av dem.

Har det varit en lite tuffare period att vara J-Södraspelare de senaste veckorna?

Nej, faktiskt inte. Vi har samma fokus som när vi vinner och vi vet vad vi kan göra ute på planen.

"De gröne" huserar i skrivande stund på en tolfteplats i allsvenskan, och har endast två poäng ned till en kvalplats. Men det är inget som oroar klubbens spelare.

Vi har inte snackat om var vi ligger i tabellen. Jobbar vi som vi har gjort under åren i allsvenskan tror jag inte att det kommer bli något problem.