Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Färjetrafik. Helt galet ställa in turer nu

Någon har haft otur när de tänkt på Jönköpings kommun. I dessa covid-19-tider ställer de in en av färjorna till Visingsö som skulle gått helgtid nu. Resultatet blir hundratals gående och cyklister som trycks ihop på en färja. Kaos i Gränna pga att köerna för att komma med färjan påverkar hela hamnområdet.

Till sitt försvar säger de att det inte är ekonomiskt och miljömässigt försvarbart att gå med två färjor? Hm nu hänger jag inte med, personalen som skulle jobbat på Ebba har tydligen betalt ändå, bilar står på tomgång och flyttas korta bitar i timmar pga att de får vänta på att komma med. Men det värsta av allt är att man verkligen utsätter alla billösa människor för så stora risker när de packar ihop dem på färjan.

Detta är en långhelg med mycket folk i rörelse, det var utlovat fint väder, man behöver inte vara raketforskare för att lista ut att detta går åt skogen! Ser fram emot en förklaring!

Upprörd öbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel