Under fredagen hölls examensceremonin vid Tekniska Högskolan på Jönköping University då den traditionella X-Jobbmässan genomfördes. Victoria Dahlquist, avgångsstudent på Tekniska Högskolan i Jönköping blev alltså vinnaren och blir från och med dagens datum en del av konsultbolaget Consid.

 Vi ser inte någon som är mer lämpad att börja hos oss än Victoria, en klockren matchning. Hon är en duktig utvecklare, driven, kreativ och med en god social kompetens. Vi ser mycket fram emot att välkomna henne till Consid och hoppas hon kommer vilja växa tillsammans med oss under en lång tid framöver, säger och berömmer Adrian Andersson, rekryteringsansvarig på Consid i ett pressmeddelande.

Stipendiet syftar till att premiera studenter med goda studieresultat och stor så kallad konsultmässighet. Consid har gjort en helhetsbedömning baserad på intervjuer och färdigheter i en programmeringsuppgift på de topp tio studenter med bäst betyg från Datateknikprogrammet, inriktning Mjukvaruutveckling med mobila plattforma. Consid Hero Award är ett årligt stipendium Consid initierat efter samarbete med Jönköping University.

 Vi ser det som oerhört viktigt att hålla god och nära samarbete med universitet runtom i landet. Det är hos studenterna Sveriges digitala framtid ligger och att välja en inriktning inom IT är något vi vill uppmuntra, säger Peter Hellgren.