Tre målvakter och 25 utespelare är kallade till lägret, där mycket fokus kommer att ligga på att bygga vidare på anfallsspelet som landslagsstaben, med Jönköpingsbon Hill i spetsen, startade upp i VM-kvalet i februari i fjol.

De fem Mullsjöspelarna i truppen är Kasper Hedlund, Sebastian Palmqvist, Anton Vestlund, Rikard Eriksson och Kim Ganevik.

– Kim Ganevik och Oskar Hovlund gjorde så gott intryck på oss senast, så de får nytt förtroende. Det är kul att satsa på lite fräscha killar, i A-landslagssammanhang var de helt nya den gången och får chansen en gång till, säger Hill i ett pressmeddelande.

– Det är en trupp som bygger på den grupp spelare vi har jobbat med under det år vi har varit med som ledning för laget. Det är inga större överraskningar, nu är det en stomme som det ska jobbas med in till VM.

En svensk U19-trupp har också tagits ut. JIK:s Edvin Skogvard är en av 34 spelare som är uttagna till U19-herrlandslagets läger på Bosön 31 maj–3 juni. Det här är startskottet för U19-herrarna, där målet är VM i Kanada i maj 2019.