Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Figren förlänger med sin klubb

Robin Figren gjorde två säsonger i HV71 innan han skrev på ett ettårskontrakt med den Schweiziska klubben Kloten i landets andraliga. Nu har han förlängt sitt kontrakt.

Robin Figren lämnade HV71 inför säsongen och gick till den klassiska storklubben Kloten i schweiziska andraligan. En av anledningarna berättade han var de korta bussresorna eftersom han är väldigt flygrädd. Självklart var det också hockeyn och klubben som lockade.

– Jag har fått det berättat att det är lite som Leksand, Djurgården eller AIK i allsvenskan. Det är stora klubbar som kanske inte riktigt hör hemma där, sa Robin Figren till JP i somras.

Någon comeback i SHL är inte aktuell i närtid. Nu har den 31-årige forwarden förlängt sitt kontrakt med Kloten för ytterligare en säsong, meddelar klubben på sin hemsida.