Larmet om olyckan kom in vid 10-tiden på torsdagsförmiddagen. Två bilar frontalkrockade på väg 671 mellan Mullsjö och Bjurbäck.

Bild 1 av 3

Enligt räddningstjänsten var det en allvarlig olycka och det var mycket halt på väg 671 under torsdagsmorgonen, uppger räddningstjänsten, men det är inte klarlagt om det bidrog till olyckan. Vid 11-tiden var vägen fortfarande avstängd och sex räddningsfordon samt två ambulanser var kvar på platsen.

Enligt räddningsledaren så var det en vuxen och två barn i ena bilen och i den andra var en vuxen och ett barn. Enligt de första uppgifterna från platsen så hade ingen livshotande skador.

– Tre stycken har ombetts att uppsöka vårdcentral. En vuxen och ett barn har förts till sjukhus för observation, säger Fredric Malm, insatsledare från räddningstjänsten i Jönköping.

Räddningstjänsten fick klippa upp taket på ena bilen för att säkert kunna ta ut personerna ur fordonet.

Räddningstjänst från Mullsjö, Habo och Jönköping var på plats. Vid 11.29 var arbetet på platsen avslutat och vägen var åter helt öppen för trafik.

Senare under torsdagen meddelade polisen att man har inlett en förundersökning med brottsrubriceringen vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik. En av förarna, en man i 35-årsåldern är misstänkt.